Recensioner

Mina författarkurser får snittbetyget 4.9 hos oberoende Kurser – oavsett om du väljer en skrivkurs på distans eller en fysisk kurs. Nedan följer ett axplock men du hittar fler autentiska recensioner genom att klicka HÄR.

Författarsjälvkänsla för varje krona
⭐⭐⭐⭐⭐

Jorun är en otroligt kompetent lärare som brinner för litteraturen i vildaste mening och har erfarenhet och kunskap att dela med sig av i varje led av skrivprocessen – från att peppa nybörjare till att granska manus av högsta kvalitet och snabbt kunna ringa in svagheter och styrkor. Hon vet vad som säljer men brinner för att låta varje författarskap utveckla sin unika personlighet. Jag har gått andra kurser som har varit bra men Joruns effektivitet, bredd och passion är i en klass för sig: skrivövningar, kunskap om utgivning, lektörsläsning, marknadsföring och poesi – allt ryms. Hon är en flera gånger utgiven författare som arbetar i branschen. Jag har gått alla steg i hennes kursupplägg och fått författarsjälvkänsla för varje krona.
Fredrik P

Utmärkt feedback
⭐⭐⭐⭐⭐

Jorun Modén visar stort engagemang och hennes utmärkta feedback gör att man verkligen kommer framåt i skrivandet. Hon är generös med konkreta tips och inom upplägget för kursen finns massor av bra övningar som gör att man utvecklas och lär sig mer. Det är också bra med möjligheten till feedback från andra kursdeltagare och vi har stort utbyte av varandra. Jag är redan inbokad på Författarkurs 3 och ser fram emot att arbeta vidare med mitt manus där under hösten 2023.
Elisabet Greek

Lär sig mycket på kort tid
⭐⭐⭐⭐⭐

Kursen var superbra på alla sätt och vis. Kursen hade mycket bra upplägg och variation i övningar och kursläraren och författaren Jorun är väldigt skicklig. Man fick lära sig väldigt mycket på kort tid. Har bara gott att säga om denna kurs.

Simon Sundqvist

Distans var toppen
⭐⭐⭐⭐⭐

Jag är så tacksam och glad att jag har fått gå Författarkurs 1 hos Jorun. Jorun är mycket kompetent och pedagogisk. Jag gick kursen på distans och tycker att det var toppen! Det var kul att få njuta av allt i flera veckor. Jorun delger många bra tips och fantastisk lärarfeedback. Att dessutom arbeta med flera författare och skicka feedback till varandra gav ytterligare en dimension. Hela kursen kan beskrivas som ett färgsprakande fyrverkeri!
Frida

Denna är bäst!
⭐⭐⭐⭐⭐

Jorun är en konkret och närvarande lärare som verkligen vill hjälpa sina elever att bli författare på riktigt. Jag är så tacksam och nöjd med de två kurser jag deltagit i. Jag har gått andra kurser och kan jämföra. Denna är bäst!

Louise Melander

Kunde inte bli bättre
⭐⭐⭐⭐⭐

Jorun och hennes kurser ger mig skjutsen OCH utmaningarna jag behöver i mitt skrivande för att komma vidare, för att hålla ut, få inspiration och hitta de där nycklarna för att utveckla mitt och gruppmedlemmarnas manus. Det kunde inte bli bättre!
Helena Mehra

Ett fantastiskt koncept
⭐⭐⭐⭐⭐

Författarkurs 1 Proffs var otroligt givande. Ett fantastiskt koncept, ett av de bästa kurskoncept jag deltagit i. Jorun är inte bara enormt kunnig i vad hon förmedlar utan får också igång deltagarna att prestera genom inspiration. För egen del upplevdes kursen som en härlig och trygg berg-och-dalbana. Varje gång jag trodde mig kunna tillräckligt för att skriva färdigt en hel bok, fick jag ny kunskap att bita tag i. Att ha kurskamrater att resa tillsammans med var mycket värdefullt. Denna kurs rekommenderas varmt till alla som vill utveckla sitt skrivande, oavsett i vilket syfte. Rekommenderar också att ha boken Skriv skriv skriv när kursen börjar, att sträckläsa eller bläddra i. Som komplement till alla fina artiklar Jorun delar med sig av under kursen. En mycket bra kurs!
Camilla
Vill du utveckla ditt skrivande med mig? Välkommen att boka din författarkurs i Stockholm eller på distans på följande sida: Forfattarkurs.se/boka/
Trött på att skrolla? Mejla mig på jorun.moden@gmail.com så hjälper jag dig.
Share