Recensioner

Roligt och utvecklande

Utomordentligt bra kurs med riktigt nyttiga verktyg. Stort extra plus för Joruns skarpa öga när det gäller väg-/handledning, dessutom på ett mycket sympatiskt och pedagogiskt sätt. Det var både roligt och utvecklande, precis som jag hoppats. Kan varmt rekommendera kursen!
Annika Radlöv

Från maskros till solros

Innan Joruns kurs, var mitt skrivande som en maskros – okey, men inget mer. Under kursens gång, blev hennes engagemang och kunskaper som gödning. Min maskros är nu en skimrande stolt solros. Tack! 🙂
Karolina Larsson

En helt ny värld

Ett av de bästa valen jag någonsin gjort var att anmäla mig till Joruns författarkurs. En helt ny värld har öppnat sig för mig, en värld jag tidigare bara anat och inte vågat öppna porten till. Under hösten har jag lärt mig otroligt mycket, samtidigt som det känns som om jag bara har skrapat på ytan och kan fortsätta använda verktygen jag har fått, för att utvecklas som författare resten av livet. Utan kursen hade jag antagligen inte ens kommit igång, jag hade fortsatt att fantisera utan att sätta orden på pränt. Jag har fått mersmak, hjärnan arbetar för fullt och sprudlar av kreativitet på ett vis den aldrig har gjort förut. Jag ändå varit aktiv som konstnär ett bra tag, och trodde faktiskt inte att den sidan av mig kunde brinna starkare än den gjort tidigare. När tanken på fortsättningskursen dök upp tvekade jag inte en sekund, och jag ser fram emot vårterminen med stor förväntan. Jag kan varmt rekommendera författarkursen, ni kommer garanterat inte att ångra er!
Sara FE

De bästa investerade tio veckorna någonsin

Jag har precis öppnat en ny dörr för mig själv, där har jag funnit bubbel, ett litet livselixir som inte går att få nog av. Tiden gick rasande fort och ville jag pausa gick det, ville jag ha veckor av febril aktivitet gick även det. Jag upplever mig personligt coachad, vägledd och lärd av Jorun och vill tacka henne djupt för att hon delar med sig av sin skatt. Pedagogiken har för mig fungerad utmärk (tripoden och frågorna…) Jag vill gå längre in och aldrig glömma hur det har känts att stiga in i denna skrivarvärld.
Carina Järvenpää

Jorun är en pärla!

Jorun är en pärla, hon är ba jätteduktig! Hon är engagerad, superkunnig, oerhört bra på feedback. Hon är otroligt duktig på olika typer av berättarteknik. Trots att jag jobbat med media i över 30 år har jag lärt mej jättemycket av henne, hon har verkligen gett mej en nystart på ett litterärt projekt som jag trodde var stendött! Till min stora förvåning kommer det faktiskt att bli ett par böcker, tack vare hennes hjälp.
Vicica

Strålande kurs för blivande författare eller skrivintresserade

Författarkurs 1: Skriv var du vill!
Kursen ger dig ett utmärkt stöd i skriv- och berättarteknik. Det hände mer än en gång under kursens gång att jag fick en riktigt ljuvlig aha-upplevelse och jag utvecklades enormt mycket i mitt skrivande. Jag kan endast ge mina bästa rekommendationer.
Emmelie @ 2011-02-03

Precis vad jag behövde!

Författarkurs 1 – Skriv var du vill!
Har länge haft författardrömmar men inte riktigt förstått hur man går till väga, hur man börjar, hur man avsätter tid till det när man jobbar på heltid med nåt annat. Denna kurs svarade på alla såna frågor och jag blev dessutom hyperinspirerad att sätta igång! Läraren är dessutom grymt trevlig!
Författardrömmar

Givande skrivarkurs

Författarkurs 2: Fördjupning för författare
Joruns kurs var mycket bra eftersom jag kunde både skriva på mitt eget projekt och få feedback på det båda av Jorun och av de andra kursdeltagarna. Samtidigt så hade vi ”teoretiska” genomgångar av olika teman typ dialog, språk, miljö, karaktärsblad mm. Dessutom fanns det möjlighet till att utveckla sig själv genom enkla och nyttiga skrivövningar.
Lars @ 2011-01-29

Joruns kurser

Författarkurs 3: Skriv dig hög!
Har gått några tidigare kurser men har aldrig haft den handledning och det positiva tänkandet som just hos Jorun Modén. Kursen gav verkligen en kick att fortsätta skriva. Jorun uppmuntrar allas fantasi. Jag tror att i den kurs jag gick tyckte vi alla likadant.
Birgitta @ 2011-01-29

Klicka här för att få se samtliga utvärderingar av Jorun Modéns författarkurser hos Kurser.se

Share