Boka din författarkurs 2024

Välkommen att boka författarkurser, litterära evenemang och intensivhelger i Stockholm eller på distans! Kurserna har fått högsta betyg av tidigare elever och ett stort antal tidigare deltagare är nu utgivna författare. Din kursledare blir författaren Jorun Modén, en av Sveriges mest anlitade skrivlärare. Om du vill gå en skrivarkurs på distans kan du välja mellan videokursen GRUND, eller PROFFS som innebär att klassrummet kommer hem till dig via ZOOM och lektionssajt.  Bläddra igenom kurserna nedan, eller klicka HÄR för att öppna bokningskalendern i ett nytt fönster. Klicka HÄR för att scrolla direkt ned till skrivarkurser på distans. Jag ordnar personliga gåvobrev om kursen är en present – mejla jorun.moden@gmail.com

Författarkurser i Stockholm

Välkommen att gå en författarkurs i en magisk miljö med massor av inspiration – på La Petite Mort alldeles vid Karlaplan. Välj mellan Författarkurs 1 PROFFS (en skrivkurs för dig som vill bli utgiven), Salong Zonen, Manusgruppen och årets nyheter, till exempel Fantastik. Klicka på bilderna för att läsa mer om varje kurs och boka. Fler datum kan finnas tillgängliga – klicka HÄR för att öppna kalendern i ett nytt fönster. Vi planerar dessutom en heldagsutbildning i att skriva noveller söndag den 21 april.  Priser och all övrig information visas när du klickar vidare. 

Författarkurs 1-4 DISTANS

På distans kan du välja mellan två olika studieformer: PROFFS eller GRUND. Författarkurs 1-4 PROFFS är en serie skrivkurser på distans. Klassrummet kommer hem till dig med hjälp av ZOOM och en lektionssajt. Du får kurskamrater, lärarhandledning och feedback på ditt skrivande. Dessutom spelas alla lektioner spelas in så att du enkelt kan ta igen ett missat tillfälle. Författarkurs 1-2 GRUND är en skrivarkurs på distans som ges via videolektioner och en välfylld lektionssajt (ingen lärarfeedback ingår i denna variant). Kanske har du författardrömmar, eller så vill du utforska skrivandet för nöjes skull? Både PROFFS och GRUND fungerar även i din smartphone – skriv när du vill och var du vill! Fler datum kan du se HÄR.

Bokningskalender

Vi erbjuder författarkurser för dig som vill utforska ditt skrivande, bli utgiven och uppleva massor av inspiration. Via bokningskalendern nedan kan du se samtliga författarkurser som just nu är bokningsbara. Klicka HÄR om du hellre vill öppna kalendern i ett nytt fönster. 


Frågor och funderingar? Vad är skillnaden mellan GRUND och PROFFS och är det bindande att anmäla sig? De vanligaste frågorna och svaren om författarkurser finns samlade här. Du är också välkommen att maila jorun.moden@gmail.com.

Share