Författarkurser hösten 2014 – fåtal platser kvar

jorunreadingVill du ta ett steg närmare författardrömmen i höst? Det finns ett fåtal platser kvar på höstens författarkurser – följ länkarna för att läsa mer om kursplanen. Läs också vad andra har tyckt om kurserna här. Anmälan eller frågor skickas till jorun.moden@gmail.com

Författarkurs 1 på Söder – 1 plats kvar. En kurs för dig som vill bli författare med teori, övningar, personlig handledning och massor av inspiration. Ta med eget skrivprojekt eller kom som du är. Start den 1 september 18 – 20:00 i vår kurslokal nära Skanstull. Läs mer …

Författarkurs 1 på distans – 3 platser kvar. På bara 8 veckor får du en första verktygslåda till författandet och personlig handledning för att höja ditt personbästa. Kursen blev snabbt fulltecknad och jag har satt in en extragrupp där det finns 3 platser kvar. Start den 3 september. Läs mer …

Författarkurs 2 i Älta – flera platser lediga, start den 6 november. Utveckla din gestaltning på djupet, lär dig proffsens tekniker för att skriva dialog, jobba med flera konfliktlager och utveckla ditt drama. Läs mer …

Författarkurs 2 på distans – 2 platser lediga, start den 3 september. Vi vässar verktygen och lägger i några nya, till exempel proffsens dialogknep och tre lager konflikt. Läs mer …

Författarkurs 3 på distans – 1 plats ledig, start den 21 oktober. En kurs där vi utforskar skrivandets magi, bryter mot regler och studerar Hjältens resa. Läs mer …

Skriv som en journalist – Flera platser finns, start den 2 oktober. En distanskurs där du på bara sex veckor vässar verktygen för journalistiskt skrivande. För bloggare, webbredaktörer och författare. Läs mer …

Manusgrupp – Fullbokad. Det går bra att höra av dig om du är intresserad av att stå på reservlista inför våren. Deltagarna skriver på mycket hög nivå och med målet att bli utgivna. Information via mail jorun.moden@gmail.com

Författarkurs i Frankrike – Flera platser finns 11 – 18 oktober. Gör verklighet av skrivardrömmen på skrivarretreat i fransk miljö med helpension och författarkurs. Läs mer …

Mer inspiration!
Här på Författarkurs.se hittar du massor av artiklar för att våga komma igång men också för att utvecklas vidare. Nedan följer några av de mest populära (du kan också söka artiklar i högersplaten på hemsidan).
Kan alla bli författare?
Kom igång och skriv på 2 veckor!
Släng ut din inre kritiker
8 skrivhinder och lösningar
Lura dig själv till att skriva

Jag passar på att hälsa dig välkommen till mitt nätverk  för skrivande vänner:
https://www.facebook.com/forfattarkurs

Att skriva är inte bara att sätta ihop meningar utan ett sätt att skapa mening.

Share

1 svar på ”Författarkurser hösten 2014 – fåtal platser kvar

  1. Pingback: Tips på skrivkurs! | Linda Åkerström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.