författardrömmar

SOMMARKURS: Författarkurs 1 Grund och PROFFS

Vill du bli författare? Sommaren 2024 kan du välja mellan Författarkurs 1 GRUND eller PROFFS. När du väljer GRUND studerar du helt på egen hand med hjälp av videolektioner och en lektionssajt. Det här är en skrivarkurs på distans som kommer hem till dig var du än råkar befinna dig. Författarkurs 1 PROFFS är för dig som vill satsa lite extra på din skrivardröm – lärarfeedback, skrivkompisar och en extra utvecklande kurs utlovas. Oavsett val av författarkurs kan du även vänta dig en välfylld lektionssajt med verktyg för att skriva romaner eller noveller. Allt du behöver för att delta i kursen är en dator och internetuppkoppling. Din kursledare blir Jorun Modén som har hållit författarkurser i 10 år. Ett stort antal tidigare kursdeltagare är nu utgivna författare, men du är lika välkommen om du vill utforska ditt skrivande och se vad som händer. 

Om du hellre träffas live i min magiska lokal alldeles vid Karlaplan, så kan du även gå Författarkurs 1 PROFFS som intensivhelg i Stockholm.

LÄS MER OCH BOKA.

Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *