Skriv fantasy, skräck, SF och magisk realism
författardrömmar

Skrivarkurser på distans – vårens nyheter

Våren 2024 har jag glädjen att presentera den utbildning i kreativt skrivande som har tagit ett stort antal elever till utgivning, nämligen Författarkurs 1-3 – serien finns både i fysisk form på La Petite Mort vid Karlaplan i Stockholm – och som distanskurs. Visste du att en skrivarkurs på distans ger precis lika goda resultat som en fysisk författarkurs? Du kan dock räkna med extra mycket utveckling om du väljer en skrivkurs med feedback, till exempel Författarkurs 1 PROFFS. Att få feedback har visat sig vara extra effektivt för inlärning.

Skriv fantastik – i Stockholm eller på distans

Du som skriver fantastik kan välja mellan att gå Skriv fantastik på La Petite Mort i Stockholm, men en nyhet blir att du även kan gå kursen på distans via ZOOM och lektionssajt. Kursen innehåller verktyg för skrivkonst, men också kunskaper kring vanliga fallgropar inom genren. Du kommer att få lektioner som tar dig från idé till publicering, inklusive inspiration från Hjältens resa, rollspel och stilistiska mästare inom genren. Dessutom får du skrivträna och utbyta feedback med andra kursdeltagare. Om du vill får du även feedback från kursledaren för att utvecklas maximalt.

En skrivkurs med nya föreläsningar varje termin: Författarkurs 3

En kurs för avancerade författare.

En till nyhet är att Författarkurs 3 PROFFS: Manus, lektörsläsning och inspiration, berikas med samma föreläsningar som i Manusgruppen. Du kommer att få samma ryggrad i konsten att lektörsläsa som tidigare, men via ZOOM får du dessutom nya föreläsningar varje termin. På så sätt kan du utvecklas i mer än en termin om du önskar dig det, något många elever har efterfrågat. I den fysiska Manusgruppen jobbar vi hela tiden med nya vinklar för extra mycket inspiration.

Succén Salong Zonen, Författarkursen som också är en fest, fortsätter också i vår. Ta chansen att boka en skrivarkurs som känns som att ta en minisemester från den vanliga verkligheten en kväll i veckan. Tidigare deltagare har beskrivit upplevelsen som att ta tunnelbanan till Paris. Du får uppleva en unik atmosfär, seminarier och högläsning i smakliga portioner, samt spännande samtal. Förfriskningar serveras under aftonen.

Läs hela vårens program med skrivkurser HÄR eller mejla mig för att få mer information: jorun.moden@gmail.com

Jag heter Jorun Modén och är författare till ett tiotal titlar. På mina författarkurser får du lära dig allt jag önskar att jag hade förstått innan jag blev utgiven. Du kan också ta del av mina bästa tips i boken Skriv skriv skriv: Verktyg för författare.

Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *