En kvinna och en man pratar om skrivande vid ett bord.
författardrömmar

Författarkurs helg – Intensivutbildning vid Karlaplan

Vill du gå en skrivarkurs under bara en helg och få med dig en verktygslåda till att bli författare? Välkommen till Författarkurs 1 PROFFS intensivhelg. Perfekt för dig som vill gå en gedigen utbildning som har fått högsta betyg, live undervisning med en av landets mest anlitade skrivlärare och få massor av inspiration. Vi ses i vår magiska lokal på La Petite Mort som ligger några minuters promenad från Karlaplan i Stockholm.

Skrivarkurs helg

Författarkurs 1 är en skrivarkurs som ger mer än bara skrivövningar; du kommer att höja din nivå som författare samtidigt som du får en första verktygslåda för skrivandet och massor av inspiration. Vill du ta med och utveckla en manusidé under helgen, går det utmärkt. Du har också möjlighet att få utbyta feedback med andra kursdeltagare på upp till 3 texter, max 15 sidor totalt. Det ingår inte lektörsläsning i kursen men kursledaren ger dig gärna bollplank på ditt projekt.

Nästa tillfälle att gå Författarkurs 1 intensivhelg blir den 23 – 24 mars. Känslan av att gå kursen har beskrivits ”som ett skrivarretreat i Paris. Läs igenom hela programmet och boka via följande sida:
https://simplesignup.se/event/210862-intensivhelg-foerfattarkurs-1-paa-la-petite-mort

Det går också fint att mejla jorun.moden@gmail.com om du har frågor och funderingar. Jag som leder kursen är yrkesverksam författare och medlem i både Sveriges författarförbund och Författarcentrum.

Författarkurser i Stockholm och på distans

Söker du snarare en författarkurs på distans eller kanske en avancerad skrivarkurs i Stockholm? Då är du välkommen att kika in på följande sida för att bläddra igenom vårens program: https://forfattarkurs.se/boka/

Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *