Författarkurs 1 pågår.
författardrömmar

Författarkurs 1 på La Petite Mort – platser finns

Författarkurs 1 på La Petite Mort pågår – nu har du dessutom chansen att gå kursen som intensivkurs den 23-24 mars. Passa på att sätta igång med romanprojektet du drömmer om! Vi träffas i en magisk miljö alldeles vid Karlaplan – känslan blir mer som att åka på skrivarretreat i Frankrike än en skolbänk. Lär dig hitta flow och skrivtid, hur du skapar en dramaturgi som levererar och knäck gestaltningskoden. Fika och bollplank på ditt skrivprojekt ingår. Läs mer om kursen och boka här – eller mejla jorun.moden@gmail.com så hjälper jag dig.
Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.