Skrivkurs – ett sätt att utvecklas till författare

Att gå en skrivkurs är ett första steg mot att bli författare och utveckla hantverket. Författarkurs.se får högsta betyg av tidigare elever som nu är utgivna. Genom att välja en skrivkurs tar du inte bara första steget mot att bli författare, utan får också tillfälle att återupptäcka ett intresse som du har saknat och få umgås med likasinnade. Jag heter Jorun Modén och erbjuder skrivkurser som ger resultat. Ett stort antal av mina tidigare kursdeltagare är nu utgivna författare, men jag har också haft elever som helt enkelt velat öppna en dörr till sin kreativitet. Du är välkommen att botanisera bland skrivkurserna via menyn, eller gå direkt till bokningen genom att klicka på BOKA.

Välj en skrivkurs som passar dig

Några exempel på de skrivarkurser du kan välja bland är:
Författarkurs 1 PROFFS – ges via ZOOM och kurssajt. Lärarfeedback ingår. Passar dig som vill utvecklas på djupet, vill umgås med kurskamrater och har ambitionen att bli utgiven.
Författarkurs 1 GRUND – ges via videos och kurssajt. Ingen lärarfeedback. Passar dig som helst studerar enskilt och antingen gillar självlärande som studieform eller vill utforska skrivandet i lugn och ro.
Frågor eller funderingar om skrivkurser? Klicka på VANLIGA FRÅGOR så hittar du en FAQ. Du är också varmt välkommen att maila mig på jorun.moden@gmail.com så hjälper jag dig.

Share