Skrivkurs helg

Skrivarkurs helg

Deltagare från en skrivarkurs helg före pandemin – vi håller givetvis avstånd och följer alla hälsoregler.

Vill du bli författare och söker en skrivkurs där du får alla de viktigaste verktygen på bara en helg? Hösten 2022 kommer Författarkurs 1 att ges den 17-18 september som intensivhelg på Midsommargården alldeles vid Telefonplans tunnelbana. Du ska vara fullt frisk och vaccinerad för att delta i denna skrivarkurs – om du tillhör en riskgrupp är du i stället hjärtligt välkommen till en författarkurs på distans  där klassrummet och jag kommer hem till dig. Kursen har fått högsta betyg av tidigare deltagare (flera av dem är nu utgivna författare) och mitt mål är att du ska bli lika nöjd. (Läs oberoende recensioner via Kurser.se.) Boka direkt nedan, eller läs mer om kursen på denna sida.

Boka din skrivarkursAntalet timmar blir fler än när väljer att gå kursen med normal studietakt. Tempot är högt och du får många olika verktyg och tekniker som snabbt tar dig till nästa nivå i ditt skrivande. Skicka gärna en intresseanmälan till jorun.moden@gmail.com

skrivkramptipsFÖRFATTARKURS 1  INTENSIVHELG
Författarkurs 1 ca 10 deltagare, pris 3.500 för två dagar inklusive kursdokumentation (levereras som pdf). En skrivkurs för dig som önskar få en första verktygslåda till författandet på bara en helg.

Författarkurs 1 är en skrivarkurs som ger mer än bara skrivövningar; du kommer att höja din nivå som författare samtidigt som du får en första verktygslåda för skrivandet och massor av inspiration. Vill du ta med och utveckla en manusidé under helgen, går det utmärkt. Du har också möjlighet att få utbyta feedback på upp till 3 texter, max 15 sidor totalt. Om du vill läser kursledaren ett synopsis + upp till 10 sidor ur ditt skrivprojekt och ger dig lektörskritik. Vill du hellre skrivträna får du i stället övningar där du tränar på de verktyg vi gått igenom under dagen.

Det är en fantastisk känsla när författarelever blir mina nya kollegor!

LÖRDAG
9:00 – 10:00 Inledning + att hitta sin bokidé
10:00 – 11:00 Drama
11:00 – 11.10 Fikapaus
11.10 – 12 Karaktärer
12 – 13 LUNCH
13:00 Feedbackgrupper
14:00 Dialoger
15:00 Feedbackgrupper + kaffe
16:00 Miljöer
17:00 Slut för dagen

SÖNDAG
9 :00 – 10:00 Språk, stil och gestaltning
10:00 – 11:00 Feedbackgrupper
11:00 – 11.10 Fikapaus
11.10 – 12:00 Berättarknep
12 – 13 LUNCH
13:00 Feedbackgrupper
14:00 Konsten att knyta ihop + redigering
15:00 Feedbackgrupper + kaffe
16:00 Publicering och manuspaket
17:00 Slut. Alla som önskar får studieintyg.

FIKA OCH LUNCH
Kaffe/ te, frukt och eftermiddagsfika ingår i kurspriset. Vi har tillgång till kök och matsal i anslutning till kurslokalen om du vill ta med dig egen lunch. Om du hellre vill äta lunch på en servering finns Krubb burgare och A.B. café (bägge har vegetariska och veganska alternativ) på kort promenadavstånd.

Så hittar du till Midsommargården
Med tunnelbana: Ta röd linje mot Fruängen/Mörby Centrum och stig av vid station Telefonplan. Stationen har en uppgång med två utgångar, välj den rakt fram. Sväng höger och gå över ett övergångsställe. Midsommargården ligger på torget i samma hus som Telefonplans Bibliotek och Hemköp.

Med bil: Kör E4:an och ta avfarten vid trafikplats Västberga. Söderifrån: välj tredje avfart i rondellen. Norrifrån: välj första avfart i rondellen. Kör rakt fram genom kommande rondell. Vid trafikljusen längre fram ser du ett stort gult hus till höger intill Hemköp, det är Midsommargården. Parkera på gatorna eller välj höger i korsningen och ta sedan första höger. Detta är en infartsparkering då Midsommargården inte har några egna parkeringar att erbjuda.

Bokningsvillkor
Bokningen är bindande men vid sjukdom, olycksfall eller inställt evenemang får du hela kursgiften tillbaka. Du ska vara fullt frisk och vaccinerad för att delta i denna skrivarkurs. Vill du hellre studera på distans är du hjärtligt välkommen till en distanskurs där klassrummet och jag kommer hem till dig.

Kursledare
Jag som leder kursen heter Jorun Modén och jobbar som författare samt undervisar i kreativt skrivande. Just nu är jag aktuell med Skriv skriv skriv: Verktyg för författare och romanen Embla – Om du ändå levde nu. Varmt välkommen med dina frågor, funderingar och anmälan till jorun.moden@gmail.com!

Share

1 svar på ”Skrivkurs helg

  1. Pingback: Författarkurser hösten 2015 – fåtal platser kvar! | FÖRFATTARKURS.SE

Kommentarer är stängda.