Författarkurser i Stockholm

För dig som vill gå en författarkurs i Stockholm kan vi erbjuda en ovanligt inspirerande miljö på La Petite Mort alldeles vid Karlaplan. Här ges Författarkurs 1-3, Manusgruppen, Salong Zonen och andra litterära evenemang. Känslan blir mer som att åka på retreat i Frankrike än att sätta sig vid skolbänken. Din lärare blir författaren Jorun Modén, en av Sveriges mest anlitade skrivlärare. Varje utbildning är fylld med verktyg, inspiration och härliga aha-upplevelser.

Om du drömmer om att bli utgiven författare har du hamnat på rätt plats: ett stort antal av Joruns tidigare elever är nu utgivna. Både på stora bokförlag och mindre, men också i egen regi. Författarutbildningen är uppbyggd så att du ska få allt du behöver för ett professionellt skrivande, men du är lika välkommen om du vill pröva på att skriva för att utforska din kreativitet. Välkommen att bläddra igenom programmet och hitta en skrivarkurs som passar just dig!

Författarkurs 1 - intensivhelg

Hjälp av välja kurs

Det kan vara knepigt att leta bland kurserna. Vad skiljer GRUND från PROFFS och behöver man gå kurserna i en viss ordning? De flesta svaren på vanliga frågor hittar du här – men du är välkommen att mejla jorun.moden@gmail.com om det är något du undrar. Kursbeskrivningar är tillgängliga via toppmenyn och på bokningssidan. Det kan också vara till hjälp att läsa igenom recensioner. Du hittar ett stort antal recensioner hos oberoende Kurser.se – några av dessa finns samlade här. Snittbetyget är 4,9 av 5. Ett ständigt växande antal bland Jorun Modéns elever blir utgivna: du träffar dem både på sidan Vi blev utgivna och på Facebooksidan.

ÖVRIG INFORMATION
Utförlig kursdokumentation ingår i samtliga kurser. Både på fysiska författarkurser i Stockholm och på distanskurser spelas varje tillfälle in så att du har gott om tid att repetera. När du väljer en fysisk kurs bjuder vi alltid på fika, men om du har särskilda behov eller allergier går det fint att ta med sig egen förtäring. Hund förekommer i lokalen.

Share