Boka din skrivarkurs

Via denna sida bokar du författarkurser och intensivhelger i Stockholm eller på distans. Kurserna har fått högsta betyg av tidigare elever och ett stort antal tidigare deltagare är nu utgivna författare. Din kursledare blir författaren Jorun Modén, en av Sveriges mest anlitade skrivlärare. På distans kan du gå GRUND i egen takt och med hjälp av videos, eller PROFFS som innebär att klassrummet kommer hem till dig via ZOOM och lektionssajt.  Bläddra igenom kurserna nedan, eller klicka HÄR för att öppna bokningskalendern i ett nytt fönster. 

Författarkurser i Stockholm

Hösten 2023 kan du gå en författarkurs i en magisk miljö med massor av inspiration – på La Petite Mort alldeles vid Karlaplan. Välj mellan Författarkurs 1 (för dig som vill bli utgiven), Salong Zonen, Manusgruppen och höstens nyheter, till exempel Skriva fantasy.

  • En kvinna och en man med block och penna ler mot varandra.

Författarkurser 1-4 PROFFS (Distans)

PROFFS är en serie distanskurser för dig som vill bli författare. Klassrummet kommer hem till dig med hjälp av ZOOM och en lektionssajt. Du får kurskamrater, lärarhandledning och feedback på ditt skrivande. Dessutom spelas alla lektioner spelas in så att du enkelt kan ta igen ett missat. tillfälle. 

  • Författarkurs 1 PROFFS - distans

Författarkurs 1 och 2 GRUND (Distans)

Vill du styra tempot helt på egen hand och utforska ditt skrivande för nöjes skull? Då passar GRUND perfekt, med videolektioner och en välfylld lektionssajt. Kursen fungerar även i din smartphone – skriv när du vill och var du vill! 

  • Styr skrivarkursens tempo helt på egen hand.

Bokningskalender

Vi erbjuder författarkurser för dig som vill utforska ditt skrivande, bli utgiven och uppleva massor av inspiration. Via bokningskalendern nedan kan du se samtliga författarkurser som just nu är bokningsbara. Klicka HÄR om du hellre vill öppna kalendern i ett nytt fönster. 


Frågor och funderingar? Vad är skillnaden mellan GRUND och PROFFS och är det bindande att anmäla sig? De vanligaste frågorna och svaren om författarkurser finns samlade här. Du är också välkommen att maila jorun.moden@gmail.com.

Share