författardrömmar

Välkommen på Öppet hus!

Söndagen den 21 januari klockan 14-17 bjuder författaren Jorun Modén på öppet hus i sin lokal på La  Petite Mort. En magisk plats för skrivande, författarkurser och litterära evenemang. Hämta inspiration i den spännande miljön, ta ett glas bubbel och botanisera bland vårens kurser. Du får svar på frågor om skrivkonst och vi pratar om meningen med skrivandet och livet. Flera av Jorun Modéns titlar kommer att finnas att köpa till förmånligt pris, bland annat Skriv skriv skriv: Verktyg för författare. Fritt inträde. Anmäl dig HÄR och ange gärna vilken tid du kommer samt om du tar med dig fler gäster (fritt inträde). Varmt välkommen!

På La Petite Mort kan du bland annat delta i Salong Zonen, författarkursen som också är en fest, Manusgruppen för dig som siktar mot att bli utgiven författare och vill ha skrivkompisar samt lektörsläsning, och en nybörjarkurs för dig som vill bli författare: Författarkurs 1 PROFFS. La Petite Mort är en mötesplats för kultur, design och litteratur alldeles vid Karlaplan. Du kan också bläddra igenom höstens kursutbud på Forfattarkurs.se

Digitalt öppet hus: Kickstarta ditt romanprojekt

Om du bor på annat håll är du i stället välkommen till en skrivkväll med fritt inträde. Tisdagen den 23 januari klockan 19-21 bjuder jag på digitalt öppet hus med en lektion om hur du kickstartar ditt romanprojekt. Fritt inträde. Kvällen inleds med ett seminarium om skrivtid för författare, att ta sig över skrivhinder, planera och komma igång. Fokus kommer att vara romaner och noveller. Du får verktyg till att planera och komma igång med ditt skrivprojekt inför 2024 – se till att vara redo med papper och penna samt tangentbord. Vi träffas via ZOOM och du får din länk till mötet när du anmäler dig. Välkommen att få en välbehövlig injektion med inspiration till ditt skrivande! Klicka HÄR för att anmäla dig eller mejla jorun.moden@gmail.com

Efter en paus får du svar på frågor om skrivkonst och författarkurser i Joruns regi. Vad är det för skillnad mellan att gå GRUND eller PROFFS? Ett stort antal bland Joruns tidigare kursdeltagare är nu utgivna – vad har de gemensamt? Vilka är vårens nyheter bland skrivarkurserna? Givetvis har du möjlighet att ställa vilka frågor du vill. Alla som kommer får en digital goodiebag med skrivtips efter kvällen.

Anmäl dig via länken så får du ett mejl med ZOOM-länk. Kvällen spelas in, så det är värt att anmäla dig även om du råkar få förhinder.

Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *