författardrömmar

Öppet hus – i Stockholm och via ZOOM

Precis när jag hade spikat datum för Öppet hus i Stockholm insåg jag att jag behövde bjuda in till en digital variant också. Live-varianten blir ett tillfälle att hälsa på mig vid Karlaplan, prata med likasinnade och ta ett glas bubbel. Under mitt digitala evenemang bjuder jag på en lektion i skrivkonst, berättar om vårens skrivarkurser och svarar på frågor om både skrivande och bokbranschen.

Öppet hus vid Karlaplan
Söndag den 21 januari klockan 13-17 är du välkommen på Öppet hus i min vackra lokal på Grevgatan 68. Det är vid skylten La Petite Mort du ska kliva in – vi finns en halvtrappa ned. Mingla med skrivmänniskor, njut av en skrivövning eller ta ett glas bubbel. Du får svar på frågor kring författarkurser och skrivkonst. Tillsammans skapar vi inspiration och njuter av äkta samvaro. Föranmäl dig om du vill vara säker på en plats och för att hjälpa oss att förbereda. Läs mer om evenemanget och anmäl dig HÄR.

Gratis lektion och öppet hus via ZOOM
Den 23 januari klockan 19-21 bjuder jag på en lektion om hur du kommer igång med romanprojektet 2024. Du får tips om hur du organiserar projektet, kommer igång och tar dig över skrivhinder. Jag berättar om vårens författarkurser och du får svar på vilka frågor du vill om skrivkonst och bokbranschen. Anmäl dig HÄR för att få ZOOM-länk till evenemanget.

Varmt välkommen!

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *