författardrömmar

Författarkurs i Stockholm: Rollspelens mästare

EN PLATS KVAR på författarkursen ”Skriv fantastik – Rollspelens mästare” på söndag 16-18. Jag växte upp med rollspel, som blev ännu viktigare i tonåren för att få utlopp för kreativitet och leklust. Spelandet har följt mig genom livet och har varit både ett roligt sätt att umgås och en tillgång för skrivandet. Framför allt har jag spelat Drakar och Demoner, Mutant, Dungeons & Dragons och Tunnels & Trolls men också Agone med flera rollspel. Nu är jag en DM och på söndag ska jag dela med mig av de bästa knepen från rollspelens mästare. Både för att spela rollspel och skriva romaner. Det kommer att bli galet. Välkommen!
Vi träffas i den magiska salongen hos La Petite Mort på Grevgatan 68 alldeles vid Karlaplan. Du bokar enklast via onlinebokningen – om det är fullt går det bra att mejla jorun.moden@gmail.com för att stå på kö. Och ja, det är handmålade figurer ur min egen samling som syns på bilden – de användes till ett äventyr i söndags 😀🎲🎲🎲

Vårens program med författarkurser fylls just nu på med både skrivarkurser på distans och fysiska kurser i Stockholm. Jorun Modén är en av landets mest anlitade skrivlärare och har ett stort antal tidigare elever. Läs mer om vårens författarkurser HÄR eller mejla jorun.moden@gmail.com 

Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *