författardrömmar

Äntligen – fler författarkurser i Stockholm!

Äntligen blir det fler författarkurser i Stockholm! Välj mellan nybörjarkurser och avancerade skrivarkurser i magisk miljö alldeles vid Karlaplan. Du är välkommen på Öppet hus den 3 september om du vill uppleva den fantastiska miljön och ställa frågor om att gå en författarkurs hos mig. Anmäl dig via onlinebokningen (fritt inträde) eller genom att besöka Facebookeventet.

Premiär för författarkurser på La Petite Mort

Författarkurs 1 har inte getts i Stockholm sedan före pandemin, men nu är det äntligen dags. Jag flyttar in på La Petite Mort med mina skrivarkurser. Söndagen den 10 september börjar Författarkurs 1 PROFFS på La Petite Mort – en skrivarkurs för dig som tar drömmar på allvar och vill bli utgiven. Vi träffas i min nya lokal hos La Petite Mort på Grevgatan 68 alldeles vid Karlaplan i Stockholm – det blir min nya fasta punkt för fysiska författarkurser! På La Petite Mort kommer jag även att hålla Manusgruppen (fullbokat), Salong Zonen och olika litterära evenemang. Nya programpunkter presenteras löpande på BOKNINGSSIDAN – eller maila mig om du har frågor och funderingar. Du är också välkommen att följa mig på Facebook/forfattarkurs. Nedan kan du se bilder från lokalen, men stämningen måste upplevas på plats!

Författarkurs 1-5 är ett program som passar både dig som vill bli utgiven författare och dig som vill skriva som ett kreativt uttryck. Välj Författarkurs 1-2 GRUND på distans om du föredrar självstudier i egen takt med hjälp av videos. Författarkurs 1-5 PROFFS passar dig som är ambitiös och siktar mot att utvecklas maximalt.

Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *