Samael blev antologiutvald till "Från Tolkien till Thydell".
debutroman,  författardrömmar,  samael

Samael – min debutroman

Det är så roligt att få läsarmail från nya läsare som har upptäckt min debutroman Samael, som handlar om två bröder som har förmågan att skapa nya världar – och en tredje som har makten att förgöra allt. Samael blev antologiutvald till Från Tolkien till Thydell, där den har fint sällskap av ikoniska författare. Att skriva Samael var ett äventyr i sig, det var en obändig historia som hela tiden överraskade mig, inte minst vilken kraft som ligger bakom precis allt. Ett fåtal ex finns hos SF-antikvariatet men den går också att beställa i nätbokhandeln.

Jag skriver ofta om alla utgivna elever men ska försöka bli lite bättre på att presentera mitt eget författarskap. Min infallsvinkel när jag undervisar är att jag är en författare som delar med mig av vad jag har lärt mig så här långt. Just nu skriver jag på min fjärde roman och jag har ett tiotal utgivna titlar bakom mig.

En vanlig fråga jag får är vilken genre jag skriver i – det har hittills blivit magisk realism, historisk roman, SF och steampunk samt fackböcker. Du kan läsa mer om mitt skrivande på sidan Böcker och noveller, och mer om mig som författare här eller på Wikipedia.

Hösten 2023 har jag glädjen att presentera flera nya författarkurser i Stockholm, bland annat ”Skriv fantastik” för dig som skriver magisk realism, fantasy eller science fiction. Det finns också kurser på distans via ZOOM eller videos som passar dig som behöver flexibel undervisning – hela utbudet av kurser hittar du under fliken BOKA. Jag har hållit skrivarkurser både i Stockholm och på distans i över tio år och bland det bästa med mitt jobb är att få följa alla elever som blir utgivna – kika gärna in HÄR och bli inspirerad!

Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *