Jorun Modén leder författarkurser på La Petite Mort i Stockholm.
författardrömmar

Författarkurser vid Karlaplan

Hösten 2023 flyttar jag in hos La Petite Mort på Grevgatan 68 alldeles vid Karlaplan – det blir min nya fasta punkt för fysiska författarkurser! Här kommer jag att erbjuda Författarkurs 1 på söndagar, Manusgruppen (redan fullbokad!) på måndagar och Salong Zonen på onsdagar. Fler programpunkter är på gång, till exempel Fantasy och Skriv med en Dragqueen. Välkommen att boka din författarkurs – jag skräddarsyr även evenemang och kommer på författarbesök för att sprida en passion för att läsa och skriva. Du är välkommen på Öppet hus den 3 september om du vill uppleva den fantastiska miljön och ställa frågor om att gå en författarkurs hos mig. Anmäl dig via onlinebokningen (fritt inträde) eller genom att besöka Facebookeventet.

 

Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *