författardrömmar

Författarkurser 2023: på distans och i Stockholm

Vill du bli författare? Då är du hjärtligt välkommen att gå en skrivarkurs med mig! Författarkurserna ges både i Stockholm i min nya lokal vid Karlaplan och på distans med lektionssajt, ZOOM och videos. 

Författarkurser i Stockholm
Hösten 2023 flyttar jag in med mina författarkurser och andra skrivande evenemang på Grevgatan 68 i Stockholm, alldeles vid Karlaplan. Jag kommer att erbjuda Författarkurs 1-4 men också intensivhelg. Författare på hög nivå (du har gått minst Författarkurs 1 och 2) kan söka sig till Manusgruppen. Årets nyhet är Salong Zonen, författarkursen som också är en fest. Varje workshop kan bokas individuellt. Du kan se samtliga kommande skrivkurser och boka din skrivarkurs via sidan BOKA. Lokalen La Petite Mort ger en lugn och inspirerande inramning och ibland kan det hända att min författarhund dyker upp. 

Skrivkurser på distans
För dig som vill studera på distans och i egen takt finns videokursen Författarkurs 1 GRUND. Kanske är skrivandet något du har saknat och vill unna dig igen? Om du är ambitiös väljer du i stället Författarkurs 1-3 PROFFS – också på distans men med live-lektioner via ZOOM och lärarhandledning. Utöver de grundläggande skrivarkurserna kan du också välja Masterclass som är en serie workshops på avancerad nivå via ZOOM. 

Författarkurser med högsta betyg 
Kurserna får ständigt högsta betyg och ett stort antal av mina tidigare elever och klienter är nu utgivna författare. Du är dock hjärtligt välkommen oavsett vem du är och vad du vill med skrivandet – det kan också vara ett sätt att utmana dig själv och öppna nya dörrar du inte visste fanns. 

Recensioner av Jorun Modén skrivkurser hos oberoende Kurser.se
Klicka på bilden för att läsa fler recensioner av Jorun Modéns författarkurser.

Din kursledare: författare och erfaren pedagog
Jag som blir din kursledare heter Jorun Modén och är författare och lärare i kreativt skrivande. När du går en författarkurs hos mig försöker jag lära ut allt jag önskar att jag hade förstått innan jag blev utgiven, men också allt jag har fått lära mig av mina elever. Min senaste bok heter Skriv Skriv Skriv: Verktyg för författare – och innehåller tio år erfarenheter av att undervisa i kreativt skrivande. Läs mer … 

Författare som gått skrivkurs hos Jorun Modén och nu är utgivna
Ett stort antal av mina elever är nu utgivna författare – träffa dem under fliken ”Vi blev utgivna” och bli inspirerad! Klicka på bilden för att läsa mer.

Frågor om författarkurser?
Frågor och funderingar? Besök gärna sidan Vanliga frågor – eller maila jorun.moden@gmail.com så svarar jag personligen.

BOKA DIN FÖRFATTARKURS

Frågor om författarkurser?
Frågor och funderingar? Besök gärna sidan Vanliga frågor – eller maila jorun.moden@gmail.com så svarar jag personligen.

BOKA DIN FÖRFATTARKURS
Print Friendly, PDF & Email
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.