författardrömmar

Författarens önskelista 2022

Behöver du en julklapp till författaren i ditt liv? Här kommer några förslag från budget till lyx som du fortfarande hinner fixa.
1. Skrivtid. Skriv ett checkhäfte fyllt med sysslor som underlättar för författarens skrivtid, till exempel barnvakt.
2. Böcker. En författare kan aldrig få nog av böcker – och samtidigt kan du stötta din lokala bokhandel.
3. Författarfika. Välj ut en stilig mugg, fint kaffe eller te och en ekologisk chokladkaka till författarfikat. Garanterat uppskattat!
3. Kulturella evenemang. Ge bort inspiration i form av ett biobesök, en konstutställning eller en teaterföreställning.
4. Skrivarkurs. Utveckling och inspiration ger en fin start på skrivaråret 2023! På Författarkurs.se finns alltifrån nybörjarkurs (Författarkurs 1) till Masterclass samt intensivhelg i Stockholm. TILL BOKNINGEN.
5. Miniretreat eller skrivsemester. Hotell Gästis i Varberg är populärt bland författare – där finns 15.000 böcker och alla besökare blir tvångsanslutna till deras bokklubb.
6. En gåva till Svenska Pen eller projektet Lär en flicka läsa  kan bli den finaste presenten till författaren som har allt. Svenska Pen ger stöd till fängslade och hotade författare. Projektet Lär en flicka läsa har målsättningen att sprida läskunnighet bland flickor som därigenom får möjlighet att förändra sitt liv.God Jul önskar Jorun och Shiva!

Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *