författardrömmar

Boka din författarkurs

Klicka HÄR för att öppna bokningskalendern i ett nytt fönster. I kalendern nedan kan du se alla författarkurser som just nu är bokningsbara. Det kommer löpande nya datum, så om du önskar boka en skrivkurs som inte syns ännu. är du välkommen att kontakta mig. Det finns författarkurser i Stockholm, på distans med lektionssajt och ZOOM, samt som videokurs. Har du frågor och funderingar om hur kurserna är uppbyggda, vad du behöver tänka på för att vara väl förberedd, eller om bokningsvillkoren? De vanligaste frågorna och svaren om författarkurser finns även samlade på den här sidan. Du är också välkommen att höra av dig personligen till jorun.moden@gmail.com  
Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *