författardrömmar

Vägen till publicering

Vad behöver du tänka på när du skickar in ditt manus, skriver kontrakt, redigerar och inför boksläpp med bubbel? Det får du veta i bloggserien ”Vägen till utgivning”, som uppstod under utgivningsprocessen av min roman Embla – Om du ändå levde nu.
De senaste delarna finns listade nedan.

Vägen till publicering del 1:
Ett välarbetat manus

Vägen till publicering del 2:
Dags att skicka manus!

Vägen till publicering del 3:
Att hantera refuseringar

Vägen till publicering del 4:
Äntligen kontrakt

Vägen till publicering del 5:
Manusvässning och omslag

Vägen till publicering del 6: 
Att hantera motgångar

Vägen till publicering del 7:
Att överleva en oväntad intervju

Vägen till publicering del 8:
Myter och tips om sociala media

Relaterade artiklar:
Så vet du om ditt manus är redo för en lektör

Vill du gå i mål med ditt romanmanus eller lära dig skriva en novell? Välkommen till Jorun Modéns författarkurser, där vi tar upp allt du behöver veta för att nå målet att bli utgiven författare. Skrivarkurserna ges både i Stockholm och på distans. Läs mer … 

Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.