författardrömmar,  författarkurs,  författarkurs distans,  författarkurs i stockholm,  författarkurs på distans,  författarkurser,  skrivarkurs på distans,  skrivarkurser,  skrivkurser

Vill du bli författare? Gå en författarkurs på distans!

Vill du bli författare? Dä är du välkommen att gå en författarkurs med Jorun Modén, författare och lärare i kreativt skrivande sedan tio år tillbaka! Vi skriver så att det brinner med både författarkurser  som kommer hem till dig via ZOOM och ett urval fysiska evenemang. Du får alla verktyg du behöver för att skriva romaner och noveller, men också massor av inspiration. När du går en skrivarkurs online får du både det bästa från de fysiska författarkurserna och en välfyllda lektionssajt. Ett fåtal kurser ges fysiskt (Manusgruppen och intensivhelg). Du bokar enklast via fliken BOKA DIREKT, där du också hittar utförliga beskrivningar av innehållet i varje skrivarkurs.

Du kan gå en författarkurs live via ZOOM.
Tidigare kursdeltagare på författarkurserna har gett utbildningen högsta betyg.

Författarkurser live via ZOOM …
Live-lektioner strömmas direkt till dig via ZOOM, ett verktyg för konferenser och undervisning.  Via ZOOM kan du ta del av teori, delta i övningar och även jobba i grupprum. Du får träning i detta om du behöver. Missat ett tillfälle? Lektionerna från författarkursen spelas in så att du kan delta när det passar dig. För de skrivarkurser som brukar ges i Stockholm, kommer vi att erbjuda fysisk undervisning när restriktionerna lättas i tillräcklig grad. Även i fortsättningen kommer det att vara möjligt att delta på distans via din dator och oberoende av var du bor.

Dessutom får du tillgång till en lektionssajt fylld md verktyg och tips som tar dig från start till mål. Vi tar också upp ämnen som att övervinna skrivkramp, den inre kritikern och konsten att skapa skrivtid. Kurserna är uppdelade i följande nivåer:
Författarkurs 1: Din första verktygslåda. 
Författarkurs 2: Fördjupning och vässning av verktygen + några nya verktyg. 
Författarkurs 3: Manus, lektörsutbyten och inspiration. 
Läs mer om författarkurser med live-undervisning via ZOOM HÄR.

… eller videolektioner
En nyhet är att vi även erbjuder en författarkurs på distans baserad på videos och lektionssajt + Facebookgrupp. Den här varianten är extra prisvärd och passar dig som vill studera självständigt och i lugnare takt. För att skilja studieformerna åt kallas live-varianten för PROFFSPAKET och videovarianten för GRUNDPAKET. Mer om skillnaderna kan du läsa om här: https://forfattarkurs.se/about/

Nedan kan du se ett smakprov ur början av videokursen. Varje lektionsvideo är 20 – 30 minuter lång.

Intensivhelg och Manusgrupp i Stockholm
Den 12 -13 mars 2022 är du välkommen till en intensivhelg med extra mycket inspiration! Du får med dig alla grunder från Författarkurs 1 på bara en helg. Läs mer om Författarkurs 1 intensivhelg HÄR. Dessutom träffas Manusgruppen live igen, det vill säga en författarkurs för dig som jobbar på hög nivå och vill bearbeta ditt manus eller gå djupare i skrivkonsten. Vi följer givetvis alla direktiv för hälsa och säkerhet. Läs mer om Manusgruppen HÄR.

Ett växande antal elever från mina författarkurser på distans och i Stockholm är nu utgivna.

Vi blev utgivna!
Ett stort antal tidigare kursdeltagare är nu utgivna – möt dem på den här sidan och bli inspirerad! Några är utgivna på stora bokförlag och andra på mindre förlag, eller i egen regi. Du är dock precis lika välkommen att gå en skrivarkurs om du vill utforska din kreativitet och se vad som händer. Att skriva kan innebära att öppna dörrar till ditt inre som du inte visste fanns.  Författarkurserna har fått högsta betyg av tidigare deltagare och mitt mål är att du ska bli lika nöjd.

Din kursledare 
Jag heter Jorun Modén och är författare och skrivlärare, och ibland tar jag även uppdrag som konsult.  Är styrelseledamot i Författarcentrum Öst och har anlitats som skrivexpert i SVT Morgonstudion.  Läs mer om mitt skrivande, och författarkurserna jag leder i Stockholm och på distans.

Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.