författardrömmar

Morgonstudion | SVT Play:
Skrivexpertens bästa skrivtips

Jag blev inbjuden som författare och skrivlärare till Morgonstudion för att dela med mig av mina bästa skrivtips Supertrevligt att få vara med – om du vill se ett utdrag ur inslaget på SVT Play kan du klicka på bilden eller följa denna länk:
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/lista-sa-lyckas-du-med-din-skrivardrom

Programledarna Alexander Letic och Andrea Hökerberg var otroligt proffsiga och trevliga – samtalet handlade om allt ifrån att komma igång till att välja och utveckla en idé, lite om dramaturgi och hur du går i mål med projektet.

SKRIVTIPS
Jag tycker att alla som vill skriva ska få försöka – för annars kan vi missa författare som har något viktigt att säga! Passar därför på att bjuda på några artiklar med teman från inslaget:
Kom igång – ta en skrivfika! 
Så blir du mer kreativ 
10 tips för mer skrivtid 

Fler tips hittar du både i min bok Skriv Skriv Skriv: Verktyg för författare och andra skrivhandböcker. Vill du utveckla ditt skrivande tillsammans till mig? Välkommen att gå en författarkurs – hela utbudet hittar du under fliken BOKA DIREKT.

Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *