Morgonstudion | SVT Play:
Skrivexpertens bästa skrivtips

Jag blev inbjuden som författare och skrivlärare till Morgonstudion för att dela med mig av mina bästa skrivtips Supertrevligt att få vara med – om du vill se ett utdrag ur inslaget på SVT Play kan du klicka på bilden eller följa denna länk:
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/lista-sa-lyckas-du-med-din-skrivardrom

Programledarna Alexander Letic och Andrea Hökerberg var otroligt proffsiga och trevliga – samtalet handlade om allt ifrån att komma igång till att välja och utveckla en idé, lite om dramaturgi och hur du går i mål med projektet.

SKRIVTIPS
Jag tycker att alla som vill skriva ska få försöka – för annars kan vi missa författare som har något viktigt att säga! Passar därför på att bjuda på några artiklar med teman från inslaget:
Kom igång – ta en skrivfika! 
Så blir du mer kreativ 
10 tips för mer skrivtid 

Fler tips hittar du både i min bok Skriv Skriv Skriv: Verktyg för författare och andra skrivhandböcker. Vill du utveckla ditt skrivande tillsammans till mig? Välkommen att gå en författarkurs – hela utbudet hittar du under fliken BOKA DIREKT.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.