författarcentrum,  författare,  författarkurs,  författarkurs distans,  författarkurs i stockholm,  författarkurs på distans,  författarkurser,  författarkurser i stockholm

Styrelseledamot i Författarcentrum Öst

Jorun Modén, författare och grundare av Författarkurs.se, har precis blivit invald till Författarcentrum Östs styrelse, där hon brinner lite extra för länken mellan att läsa och skriva. Hon är yrkesverksam författare med ett tiotal titlar på sitt cv, nu senast Skriv Skriv Skriv: Verktyg för författare och Embla – om du ändå levde nu. För tio år sedan började hon även hålla författarkurser och allt fler av mina hennes kursdeltagare är nu utgivna författare. Just nu skriver Jorun på en ny roman med dystopiskt tema samtidigt som hon leder kurser i skrivandets hantverk på flera nivåer, just nu via ZOOM med hänsyn till den pågående pandemin.

Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.