författarkurs,  författarkurs i stockholm,  författarkurs på distans,  författarkurser,  skriva,  skrivarkurs på distans,  skrivarkurser

Bokningsinformation med anledning av covid-19

Jag fortsätter att hålla i stort sett alla författarkurser på distans under våren 2021, eftersom alla som har möjlighet har uppmanas att arbeta hemifrån (mer info här). Det enda undantaget blir Skrivarkurs helg den 10 – 11 oktober. Tack vare digitala lösningar kan vi alla ta ansvar samtidigt som vi lär oss, utvecklas och har roligt tillsammans. Räkna med massor av inspiration och stöd till ditt skrivande! För att kunna fortsätta hålla författarkurser ansikte mot ansikte, har jag valt att använda Zoom, ett program som visat sig fungera förbluffande bra. Lektionerna spelas in, så om du råkar missa ett tillfälle kan du enkelt ta igen det.

Du får en länk inför varje lektionstillfälle, tar del av seminarier precis som om du befann dig i ett vanligt klassrum, och får träffa andra skrivande kursdeltagare. Vi jobbar också i digitala grupprum och du har möjlighet att ställa alla frågor du har till kursledaren. Dessutom får du tillgång till en lektionssajt med forum och skrivarlya, samt massor av bonustips till ditt skrivande. Deltagarna delar texter med varandra och du får också respons från mig som kursledare. Jag var lite orolig för hur mina elever skulle klara anpassningen, men när även Lisa som är 80+ sa att det här fungerar alldeles utmärkt, visste jag att det skulle gå utmärkt. Läs gärna recensioner hos oberoende Kurser.se.

Alla som anmält sig till  en författarkurs får gratis Zoom-träning ungefär en vecka innan vi börjar. En nybörjarguide till att använda Zoom hittar du HÄR.

Jag har uppdaterat bokninginformationen för att alla ska få delta i författarkurser med trygghet och glädje. Vad gäller bokningsregler handlar det till stora delar om riktlinjer som jag alltid har följt, men det kan vara skönt att veta att:

– Du har möjlighet att ta igen lektioner om du blir sjuk under pågående kurs.

– Blir du långvarigt sjuk får du välja mellan att få kursavgiften tillbaka, eller fribiljett för kommande kurs.

– Alla distanskurser innehåller minst två extraveckors tid, så att du har marginaler om du behöver ta igen studier.

– Alla kursdeltagare får ett kompendium med samtliga lektioner och övningar. Du kan alltså repetera kursen hur många gånger du vill.

– Alla får ett studiematerial via mail dagen efter lektionen. Är du tillfälligt förkyld tar du enkelt igen det hemifrån, och du är välkommen att ta igen den fysiska lektionen vid närmaste tillfälle.

– Förkyld kursledare? Givetvis får du en ersättningslektion.

– Distansplattformar står redo för kursverksamheten, och om vi behöver fortsätta digitalt i vår gör vi det.

– När situationen tillåter drar vi igång fysiska kurser igen

Vi ska vara rädda om varandra och vårt skapande, och skriva så det brinner ????

Jättekram,
Jorun och Shiva

Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.