författarkurser,  författarkurser i stockholm,  skrivkurs distans,  skrivkurser,  skrivövningar

Skrivövning: Tre ord

Mycket nu? Testa att skriva mindre. Till exempel bara tre ord. Jag har märkt att ambitiösa skribenter kan gå i baklås när de tänker att det måste produceras minst tusen ord om dagen. Då är det lätt hänt att skrivandet skjuts på framtiden. Pröva i stället att hålla liv i det dagliga skrivandet. Skriv några ord på romanen, i en marginal eller i din dagbok. Lämna en lapp till någon du älskar. Eller gör en kort och kravlös skrivövning.

Längtar du efter mer skrivinspiration? Då är du välkommen att gå en författarkurs med mig! Just nu ges de flesta skrivarkurserna på distans och med hjälp av ZOOM för att hålla säkra avstånd, men när hälsoläget tillåter blir det åter författarkurser i Stockholm. Hjärtligt välkommen!

RELATERAT
7 tips för att klara av jobbstress och skapa skrivtid

Läs om alla författarkurser 

Riktlinjer för skrivarkurser hösten 2020 

Kontakta mig

Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.