författarkurs,  författarkurs i stockholm,  författarkurser,  författarkurser i stockholm,  skriva,  skriva novell,  skriva roman,  yrkesförfattare,  zoom

Tre fria föreläsningar för författare

Jorun Modén, författare och grundare av Författarkurs.se

Just när jag som mest saknade att få hålla författarkurser i Stockholm, hörde BoD av sig och undrade om jag vill föreläsa på deras inspirationsdag veckan efter Bokmässan. Jag och mina författarkollegor Kristina Svensson, Tomas Lydahl och Dennis Westerberg kommer hem till dig med hjälp av Zoom och digital teknik den 2 oktober – du får tips kring bokutgivning, hur du planerar din roman och om konsten att marknadsföra dig som författare. Skicka ett mail till event@bod.se redan i dag för att säkra din plats.

PROGRAM
När: Fredagen den 2 oktober 2020. Senaste anmälningsdag: 30 september 2020. Läs mer om föreläsarna och BoD här.

Teman och tid:
15.00: Egenutgivning med BoD – med författarnaTomas Lydahl och Dennis Westerberg
16.30: Planera din bok – med författaren Jorun Modén, grundare av Författarkurs.se
18.00: Marknadsföring av din bok – med Kristina Svensson, författare och kommunikatör.

Tomas Lydahl och Dennis Westerberg utbildar inom områdena “mental hälsa” och “ledarskap”. Tillsammans har de bestämt sig för att sprida principer som revolutionerat ett stort antal företag, organisationer och privatpersoner. Tomas och Dennis har givit ut ett flertal böcker som egenutgivare och delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter: hur man skapar ett bokprojekt med BoD, vilka fördelar ser de med egenutgivning och hur marknadsför de sina böcker.

Jorun Modén är författare och grundare av Författarkurs.se, och berättar om hur du du bör planera din bok från början till slut så att läsaren kan följa ”den röda tråden” i din historia. Du kan räkna med att få ta del av tips som avmystifierar skrivandet och ger aha-upplevelser! Hon lär ut verktyg till skrivandet som snabbt ger insikt och resultat, och massor av inspiration. Jorun Modéns skrivarkurser får ständigt högsta betyg och ett stort antal tidigare kursdeltagare är nu utgivna författare.

Kristina Svensson är vetenskapskommunikatör och rese-skribent. Hon har skrivit en rad handböcker för författare och är en av grundarna till föreningen Egenutgivarna. Hennes bok Nå ut med din bok vänder sig till dig som har publicerat en eller flera böcker och vill ha hjälp att prioritera i utbudet av marknadsföringsmöjligheter. Kristina ger dig tips om de mest effektiva sätten för att marknadsföra din bok på.

Pris: Gratis med Zoom. Klicka på bilden nedan för mer information. Anmäl dig via mail till event@bod.se

———-
Hösten 2020 är du även välkommen till Författarkurs 1, Författarkurs 2 och Skriv som en journalist med Jorun Modén som kursledare. Skrivarkursen kommer hem till dig via Zoom och digital teknik. Kontakta mig via mail: jorun.moden@gmail.com eller boka direkt 
HÄR. Svar på vanliga frågor om författarkurser i Stockholm och på distans hittar du HÄR. Det går också bra att boka direkt  via onlinebokningen.

Hela programmet med författarkurser hittar du även här: https://forfattarkurs.se/forfattarkurs/
Om du inte hittar vad du söker är du välkommen att höra av dig via kontaktformuläret eller mail till jorun.moden@gmail.com. Kom ihåg att ange vilken författakurs din fråga gäller.

Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.