författarkurser,  skrivarkurser,  skrivkurser

Vill du bli författare?

Gå en författarkurs på distans med Jorun Modén – kursen kommer hem till dig tack vare digital teknik.

Våren 2020 befann vi oss med ens i en pandemi, som gav upphov till en idé om ännu närmare och bättre författarkurser – med hjälp av tekniska lösningar. Du bokar direkt via fliken BOKA och i menyn hittar du utförliga beskrivningar på innehållet i varje skrivarkurs. Vi tar det bästa från de fysiska författarkurserna i Stockholm och kombinerar med välfyllda lektionssajter. Du får i vanlig ordning verktyg, skrivtips och inspiration till ditt skrivande, och lär dig alla verktyg du behöver för att skriva romaner och noveller.

Författarkursen kommer hem till dig
Live-lektioner strömmas direkt till dig via ZOOM, ett verktyg för konferenser och undervisning.  Via ZOOM kan du ta del av teori, delta i övningar och även jobba i grupprum. Du får träning i detta om du behöver. Missat ett tillfälle? Lektionerna från författarkursen spelas in så att du kan delta när det passar dig. För de skrivarkurser som brukar ges i Stockholm, kommer vi att växla vi om till fysisk undervisning när restriktionerna tillåter detta. Även i fortsättningen kommer det att vara möjligt att delta på distans via din dator, till exempel om du tillhör en riskgrupp. Deltagare i grupperna som i vanliga fall träffas fysiskt får extra mycket live lektionstid. Dessutom får du tillgång till en lektionssajt fylld md verktyg och tips som tar dig från start till mål. Vi tar också upp ämnen som att övervinna skrivkramp, den inre kritikern och konsten att skapa skrivtid. Läs mer om författarkurser med extra mycket live-undervisning HÄR.

Skrivarkurser på distans 
Alla författarkurser som normalt ges på distans utökas med live-träffar via ZOOM. Varje session spelas in så att du kan titta på lektionerna i efterhand om du behöver repetera. Du har dessutom tillgång till en lösenordsskyddad lektionssajt med en egen skrivarlya och kurskompisar. Läs mer om hur det går till att delta i en författarkurs på distans HÄR. Om en författarkurs är fulltecknad kan du maila jorun.moden@gmail.com för att stå på kölista och få förtur inför nästa kursstart.

Kurserna har fått högsta betyg av tidigare deltagare och mitt mål är att du ska bli lika nöjd. Jag heter Jorun Modén och är en författare som råkat bli lärare i kreativt skrivande, och ibland tar jag även uppdrag som konsult.  Läs mer om mitt skrivande, och författarkurserna jag leder i Stockholm och på distans.

Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.