distanskurser,  författarkurs,  författarkurs i stockholm,  författarkurs på distans,  författarkurser,  skrivarkurs på distans,  skrivarkurser,  skrivkurser

Vi gick en författarkurs – och blev utgivna!

Fler och fler före detta deltagare i Författarkurs 1 – 4 debuterar som författare, nu senast Anita Karp som debuterar med romanen Fågelskugga. Läs mer om tidigare kursdeltagare som gått en skrivarkurs hos mig och som nu är utgivna på Walk of Fame. Att bli utgiven är en lång och tuff process och det är bland det vackraste jag vet att få se skrivardrömmar bli verklighet. Det ser ut som om Walk of Fame kommer att behöva uppdateras ofta i år, då jag redan lagt upp tre nya författare och fler står på tur (jag väntar på datum för boksläpp).

Verktyg och inspiration för författare
Vill du också bli utgiven författare, skriva en novell, eller kanske skriva för att utforska vad som händer när du släpper loss dina idéer? Du är varmt välkommen att anmäla dig till Författarkurs 1 – 3. Skrivarkurserna ges både på disans och fysiskt i lokaler alldeles vid Hötorget samt i Älta. Du får ta del av samma verktyg oavsett val av kurs, men om du har möjlighet att välja kan du läsa mer om vilken författarkurs som kan tänkas passa dig bäst här. Fler funderingar kring skrivarkurser? Kolla gärna in sidan med vanliga frågor och svar kring skrivkurser, eller maila mig på jorun.moden@gmail.com

Var bokar man kursen? 
Här hittar du samtliga vårens författarkurser som just nu går att boka. Du kan också läsa mer om skrivarkurser via menyn. Kurserna har fått högsta betyg av tidigare deltagare och mitt mål är att du ska bli lika nöjd.

Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.