boksläpp,  bokutgivning,  debutanter,  embla,  författardrömmar,  författare,  författarkurs,  författarkurs på distans,  författarkurser

Författaråret 2019

 

2019 publicerades min roman ”Embla – Om du ändå levde nu” samt novellerna ”Den mekaniska varulven” och ”Skogsrået” (i 1873 och Folktro). Blev intervjuad om väsen och vidunder i P4 Jämtland i regi av Fredrik Alverland. Ledde en workshop om konsten att döda som filmades av franska TV5, höll författarkurser i Stockholm och på distans. Fick träffa tidigare kursdeltagare som nu är utgivna författare på Bokmässan. Fler nykläckta författare har tillkommit sedan dess. Innerligt tack för den här resan och speciellt till nära och kära som backade upp när allt inte var lika enkelt som det kan se ut i ett fotoalbum. Gott Nytt År!


Vill du ha inspiration, tips och verktyg till ditt skrivande, eller behöver du övervinna din skrivkramp? Välkommen att gå en författarkurs med mig! Skrivarkurserna ges både fysiskt vid Hötorget i Stockholm, och som författarkurser på distans. Jag är en författare som råkat bli lärare i kreativt skrivande, och ibland tar jag även uppdrag som konsult.  Läs mer om mitt skrivande, och författarkurserna jag leder i Stockholm och på distans.

Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.