Författarkurser hösten 2019 – fåtal platser kvar

Vill du förverkliga dina författardrömmar? Hösten 2019 kan du gå både skrivarkurser för romanskrivande och för att skriva fackbok, samt en kurs i journalistiskt skrivande. Flera av höstens grupper är sedan länge fulltecknade, men vi har släppt några reservplatser och det kommer också tillfällen att gå en författarkurs i form av intensivhelg i oktober, eller i vanlig studietakt med start i november. Via sidan BOKA DIREKT kan du överblicka kommande kurser. Du bokar enklast via onlinebokningen men vill du hellre ha en faktura är det bara att maila jorun.moden@gmail.com så får du hjälp med din reservation.

Jag som blir din kursledare heter Jorun Modén och arbetar till vardags som författare och har precis skrivit klart mitt sjätte bokmanus, samt är aktuell till hösten med två nya noveller. Du är lika välkommen oavsett om du siktar på att bli utgiven eller om du vill pröva på att skriva. Författarkurserna erbjuds både fysiskt i Stockholm (i lokal nära Hötorget och i naturnära Älta) och på distans. Skrivarkurserna har fått högsta betyg av tidigare deltagare och mitt mål är att du ska bli lika nöjd.

Gå direkt till bokningen
Läs mer om Författarkurs 1 – 4
Läs mer om Skriv som en journalist
Läs mer om Skriva fackbok
Läs mer om Manusgruppen vid Hötorget

Share

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *