författardrömmar

Författardrömmar och rabattkoder

Har du en författardröm inför år 2019, eller behöver du skriva helt enkelt för att det ger dig syre och en väg att uttrycka dig? Nedan hittar du vårens alla författarkurser – och rabattkoder till ett urval av kurserna i samarbete med  Payson.se (dessa koder gäller endast i samband med onlinebokning). Fler och fler av mina tidigare kursdeltagare är nu utgivna – och jag har precis gett ut min fjärde bok Embla – Om du ändå levde nu. Jag grundade Författarkurs.se för att jag ville dela med mig av alla de verktyg jag önskade att jag känt till innan jag blev publicerad. Tidigare författarkurser har fått högsta betyg och mitt mål är att du ska bli lika nöjd. Varmt välkommen!

Skriv som en journalist – start 7 februari
Du får en journalistlya och lär dig skriva artiklar, nyhetstexter, krönikor och mycket mer. Genom ett samarbete med PAYSON kan du få en rabatt på 300 kr för journlistkursen. Ange koden SKRIV2019 för att aktivera rabatten.
https://simplesignup.se/event/140896-skriv-som-en-journalist-distanskurs-start-7-februari

Författarkurs 4 – Flow och Hjältens resa – start 7 februari
Vill du utvecklas djupare som författare samtidigt som du lär dig knep från berättarproffs som Julia Cameron, Margaret Atwood och Christoffer Vogler? Ange koden FLOW19 för att aktivera en rabatt på 200 kr för denna kurs.
https://simplesignup.se/event/140894-foerfattarkurs-4-paa-distans-flow-och-hjaeltens-resa

Författarkurs 1 vid Hötorget – start 29 januari – FULLBOKAD
Nästa kursstart blir den 4 april.
https://simplesignup.se/event/141366-direktbokning-foerfattarkurs-1-stockholm-hoetorget

Manusgruppen vid Hötorget – 2 platser kvar – start 29 januari
Är du redo för en utmaning på hög nivå och har med dig ett bokprojekt som du vill utveckla? Välkommen med din ansökan till Manusgruppen. Läs mer om kursen och hur du ansöker här: https://forfattarkurs.se/manusgrupp-2/

Författarkurs 1 på distans – 1 plats kvar – start 30 januari
Platserna till distanskurs del 1 tog snabbt slut och jag satte in en extragrupp som nästan är fullbokad. Först till kvarn gäller:
https://simplesignup.se/event/140826-bokning-foerfattarkurs-1-paa-distans-start-30-januari

Författarkurs 2 på distans – 2 platser kvar – start 30 januari
Har du redan gått grundkursen och vill utvecklas vidare med verktyg för proffs? Varmt välkommen till fortsättningskursen!
https://simplesignup.se/event/140889-foerfattarkurs-2-paa-distans-avancerad-nivaa

Författarkurs 1 – Intensivhelg
Ont om tid? En intensivhelg kan vara perfekt sätt att fylla verktygslådan med inspiration och tekniker inför en skrivande vår. Du får självfallet med dig hela kursen i PDF-form så att du kan repetera när du vill. Genom ett samarbete med PAYSON kan jag erbjuda en rabatt på 300 kr för denna kurs. Ange koden SKRIV2019 för att aktivera rabatten.
https://simplesignup.se/event/141368-direktbokning-foerfattarkurs-1-intensivhelg-den-23-24-mars

Hela vårens program finns presenterat här:
https://forfattarkurs.se/forfattarkurs/

Vill du hitta inspiration till skrivandet eller hur du ska marknadsföra dig som författaren? Följ bloggen här: https://forfattarkurs.se/
Eller via Facebook: https://www.facebook.com/forfattarkurs

Jag önskar dig ett fantastiskt skrivande år 2019!

Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.