författardrömmar

Mer skrivtid – mer inspiration!

När jag pratar med författare om vad de önskar sig till sitt skrivande återkommer ständigt samma svar: mer skrivtid! I den här guiden hittar du tips för att skapa det utrymme för författandet som du behöver.

Vill du ha inspiration, tips och verktyg till ditt skrivande? Välkommen att gå en författarkurs med mig! Skrivarkurserna ges både fysiskt vid Hötorget i Stockholm, och som författarkurser på distans.

Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.