distanskurser,  författarkurser,  skrivarkurser,  skrivkurser

Restplatser på vårens författarkurser

På grund av några sena avbokningar finns enstaka platser på följande skrivarkurser med start i april. Bokningar tas emot på jorun.moden@gmail.com – jag ser fram emot att få följa ditt skrivande!

DISTANS
Författarkurs 1 på distans start 18 april: Läs mer om kursen här.
Författarcafé på distans (avancerad), start 18 april: Läs mer om kursen här.

FYSISKA KURSER I STOCKHOLM
Intensivhelg 22-23 april i Älta (nära Stockholm/ Nacka): En full verktygslåda och massor av inspiration på bara en helg!
Författarkurs 1 i Gamla Stan start 20 april: FULLBOKAD men intresselista finns.

”Jag har haft förmånen att få delta i Författarkurs 1 och 2 på distans, Manusgrupp i Gamla stan och Författarkurs 3 i Frankrike. Mina förväntningar på kurserna har överträffats med råge. Jorun är oerhört kunnig och hon delar generöst med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Hon möter varje elev med stort engagemang och skapar förutsättningar för var och en att utvecklas i sitt skrivande.” Anne-Marie
Läs fler recensoner om Författarkurs.se via oberoende Kurser.se HÄR.

Varmt välkommen – bokningar tas emot på jorun.moden@gmail.com

Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.