författardrömmar

Vad vill du ha till ditt skrivande 2017?

gottnyttar_forfattare

En av de vanligaste önskningarna från mina kursdeltagare är skrivtid, så redan första lektionen jobbar vi med konsten att trolla fram tid och skapa struktur, men vi studerar också drama, skrivteknik och stil. Vad vill du att jag ska blogga om, eller ge dig verktyg till? Maila mig gärna på jorun.moden@gmail.com – jag önskar dig ett författarår med god styrfart och massor av inspiration. Jag ligger i startgroparna inför Författarkurs 1 i Gamla Stan, helgkurser och författarkurs i Frankrike (samtliga kurser finns också på distans – klicka dig fram via menyn).

Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *