författare,  författarkurser,  skrivarkurser,  skrivkurser,  yrkesförfattare

Snart gifter jag mig med mig själv!

I dag, just när en tandvärk släppte (jag vet inte varför men jag får ofta bra idéer när jag får värk), insåg jag att det är hög tid att jag upphör med mitt dubbelliv.

writersthemepink_withtext2

20170116_155315Inom kort kommer jag att slå ihop min författarsida Jorunmoden.com med Författarkurs.se. När jag började hålla skrivarkurser och startade Författarkurs.se tänkte jag att det skulle bli tydligare om jag höll isär mitt eget skrivande från kurserna. Samtidigt ville jag i mina skrivarkurser ge en författares syn på hantverket och vara en lärare som också är yrkesverksam. Mitt företag heter helt enkelt ”Jorun Modén” och på visitkorten står det ”Jorun Modén – Författarkurs.se”

Sidorna ska slås ihop och jag gifter mig med mig själv. Äktenskapet mellan mina gamla hemsidor innebär att ni kommer att få alla skrivtips ni är vana vid, samtidigt som jag visar glimtar ur mitt eget författarliv. Om du brukar följa båda sidorna räcker det nu att följa den ena. Ni kommer att få följa processen mot att ge ut en roman och en annan (hemlig) bok. Givetvis ska det också bli massor av inspiration!

writersthemelight_withtext

På Facebook kommer jag kanske att göra samma sak: slå ihop min personliga sida med Författarkurs – väldigt många tidigare kursdeltagare blir mina vänner. Flertalet av mina vänner är intresserade av skrivande. Jag har nära vänner som blir kursdeltagare, kursdeltagare som blir nära vänner, kursdeltagare som blir Facebookvänner på den ena eller andra sidan och vid det här laget finns ingen ordning alls. Så i stället för att upprätthålla onödiga gränser tänker jag riva ner dem (om det inte krånglar till saker och ting).

Du som följer Författarkurs.se eller Jorunmoden.com behöver inte göra någonting alls, knappa in det du är van vid så hittar du. Nu återstår bara att välja ny design för bröllopet … ljust, vintage eller mörkt?

writerthemedark_withtext

Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *