Gå på författardate med dig själv!

Stressad? Då vill jag uppmana dig att planera in en date med dig själv där du gör något som får dig att känna inspiration och glädje! När du blir inspirerad brukar nämligen stressen smälta bort och du hamnar lättare i flow. Att du hade roligt får du se som en underbar bonus 😀 Viktigt: Din konstnärsträff får inte blandas ihop med jobb eller någon som helst pliktkänsla, du ska bara ha kul! I galleriet har jag samlat några av mina konstnärsträffar. Vad väljer du att göra? Dela gärna med dig av dina tips!

Se gärna Julia Camerons tips om att gå på konstnärsdate med sig själv … hon är en raring! Julia anser att du bör gå på egen hand men jag tycker det går jättebra att gå på date med en vän eller barnen.
http://juliacameronlive.com/basic-tools/artists-dates/

Share

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *