distanskurser,  författarkurser,  skrivarkurser,  skrivkurser

Författarkurser våren 2016 – fåtal platser kvar!

inspirationalfire2Vill du bli författare? Nedan har jag listat hur det ser ut med platser i vårens program, både när det gäller distanskurser, författarkurs i Stockholm och skrivarresa till Frankrike. I samtliga kurser ingår personlig handledning och massor av inspiration. Några av datumen är redan fulltecknade men ibland får jag ett återbud så hör gärna av dig om du vill stå på intresselista eller förhandsboka en plats inför nästa termin.

Maila jorun.moden@gmail.com för att anmäla dig eller om du har frågor kring att välja rätt kurs!

Författarkurs 1 på distans – start 12 april
FÅTAL PLATSER KVAR. På bara åtta veckor får du med dig kunskaper om drama och hur man knyter ihop en historia, lär dig skapa flerbottnade karaktärer, skriva dialog och hitta träffande detaljer i miljöer. Dessutom knäcker vi gestaltningskoden. Kursen har fått högsta betyg av tidigare deltagare och mitt mål är att du ska bli lika nöjd. Flertalet tidigare kursdeltagare är nu utgivna författare eller vinnare i novelltävlingar. Tidigare deltagare har gett kursen högsta betyg och mitt mål är att du ska bli lika nöjd. Läs mer …

Författarkurs 2 på distans – start 12 april
PLATSER FINNS. Fördjupningskurs för dig som gått grundkursen/ Författarkurs 1 eller motsvarande kurs i kreativt skrivande. Vi vässar gestaltningen och lär oss även att jobba med olika dramatiska former, karaktärsutveckling, dialogteknik för proffs, och scenteknik. I kursen ingår en workshop för att skapa vändningar, twister och överraskande slut. Dessutom får du med dig lektörsknep så att du kan vässa ditt manus på egen hand.
Läs mer … 

Författarkurs 2 på Söder – start 4 april
1 PLATS KVAR. Lokal på bekvämt gångavstånd från Skanstull. Fördjupningskurs för dig som gått grundkursen/ Författarkurs 1 eller motsvarande kurs i kreativt skrivande. Vi vässar gestaltningen och lär oss även att jobba med olika dramatiska former, karaktärsutveckling, dialogteknik för proffs, och scenteknik. I kursen ingår en workshop för att skapa vändningar, twister och överraskande slut. Dessutom får du med dig lektörsknep så att du kan vässa ditt manus på egen hand.
Läs mer …

Intensivhelg 23 – 24 april
2 PLATSER FINNS. Vi går igenom hela Författarkurs 1 på bara en helg, räkna med massor av inspiration och en känsla av bootcamp! Läs mer …

Författarkurs 1 på Söder – start 29 augusti
Du är välkommen att maila mig om du vill förboka. Studera skrivkonsten i kurslokal nära T-bana Skanstull på Söder. Du får en första verktygslåda till författande, oavsett om du skriver för personlig utveckling eller med sikte på publicering. På bara åtta veckor får du med dig kunskaper om drama och hur man knyter ihop en historia, lär dig skapa flerbottnade karaktärer, skriva dialog och hitta träffande detaljer i miljöer. Dessutom knäcker vi gestaltningskoden. Kursen har fått högsta betyg av tidigare deltagare och mitt mål är att du ska bli lika nöjd. Flertalet tidigare kursdeltagare är nu utgivna författare eller vinnare i novelltävlingar. Jag som leder kursen heter Jorun Modén, är flerfaldigt utgiven författare och grundare av Författarkurs.se  Läs mer …

Författarkurs i Frankrike – 7 – 14 maj
FULLBOKAD.  Vårens kurs är fullbokad men du är välkommen att höra av dig om du vill förboka inför oktober. Vi förlänger sommaren med en förtrollande skrivarresa till La Pomme d’Or i Loiredalen i Frankrike och erbjuder för första gången del 2 som intensivvecka. Läs mer …

Skriv som en journalist! Distans. Start 18 september
PLATSER FINNS. Driver du en blogg, är du webbredaktör eller författare som vill vässa verktygen i journalistiskt skrivande? Hösten 2016 kan du gå ”Skriv som en journalist” med start söndagen den 18 september. Det här är en distanskurs där du på bara åtta veckor lär dig knep som omedelbart gör skillnad för dig och dina läsare. Läs mer … 

Författarcafé på distans – start 18 september
PLATSER FINNS. Välkommen på en författarkurs med cafékänsla där vi utforskar skrivflöde, psykologi och Hjältens resa! Läs noga igenom kursbeskrivningen då detta är en avancerad skrivarkurs för dig som tidigare gått minst grundkursen (del 1) eller motsvarande annan skrivarutbildning.

Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.