husdjur

Författarhunden Shiva

shivajobbar

Min nya arbetskamrat Shiva* ser till att jag sitter och jobbar… och att jag inte glömmer bort att ta pauser. Det är Shivas tredje dag hos oss och allt går över förväntan. Jag hade gömt undan alla våra favoritskor men det har visat sig att hon än så länge inte är intresserad av skor alls. Hon är en glad och vänlig själ som gillar både att busa och mysa. Vi har precis kommit hem efter en stunds kurragömma i skogen och nu får hon slappa medan jag knappar vidare på tangentbordet.

* Hon är också makens svarta vargunge och barnens bästis 😀

Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *