distanskurser,  författardrömmar,  skrivkurser

Höstens kurser 2015 – pdf att skriva ut

skrivoavsettvadFlera tidigare kursdeltagare har efterfrågat en sammanfattning av höstens författarkurser för att kunna tipsa vänner och bekanta – så roligt! Enklast är kanske att klicka in här på Författarkurs.se – men jag har satt ihop en PDF med en översikt av höstens kurser 2015 som du gärna få skriva ut och dela med dig av.

Jag passar på att dela med mig av ett av mina favorittips för skrivandet … i all enkelhet:

Skriv

Oavsett
Vad.

Ser fram emot att få träffa alla skrivande själar i höst, både fysiskt och digitalt 🙂

Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *