debutanter

Carina Aynsley – aktuell i #Älskanoveller

Stort grattis till Carina Aynsley som i maj bidrar med en novell i novellsamlingen #Älskanoveller. Carina har tidigare gått Författarkurs 1 och 2. Boken kan förbeställas här.

Saxat från Adlibris:
”En man i Stockholm vaknar av att hans hund pratar med honom. En vilsen kvinna i Sundbyberg går upp på vinden och upptäcker en hemlighet. I Habo drömmer en ung kvinna om Elvis. Bomber faller över Skagerak 1943, så även på Enars fiskebåt. En sen kväll i Helsingborg vandrar en orolig mamma fram och tillbaka i väntan på att sonen ska komma hem. I Visby ringer grannarna 112 när de hör skrik från huset bredvid. I Täby sitter en pojke under köksbordet och hör sin mor gråta.

Projekt #Älskanoveller startades av Jenny Jacobsson som via en Facebookgrupp fick ett otroligt gensvar från etablerade och blivande författare. Jenny jobbar som administratör
och är på fritiden lagledare för en skateboardklubb. Hon skriver böcker, filmmanus och noveller. I projektgruppen ingår Kjell E Genberg, deckarförfattaren som har skrivit över 250 romaner och 600 noveller. Dag Öhrlund, författare, journalist och fotograf som sedan 2007 skriver kriminalromaner var även med i juryn. Ewa Åkerlind har skrivit krönikor och gett ut två diksamlingar.”

Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.