författardrömmar

Socioterna – hederspris i MIX novelltävling

omslag socioterna kyrkaMin novell Socioterna fick ett av hedersprisen i MIX novelltävling för ett par månader sedan och jag inser att det är hög tid att skriva ett inlägg om detta i bloggen. Inför lanseringen fick författarna spela in kortfilmer för att presentera hur novellerna kom till. Novellen kan köpas som digital novell på Adlibris och Bokus, och finns också med i novellsamlingen Dötid Science Fiction som beskrivs så här:

”Sysslolös när du väntar på nästa rymdbuss, står i kö till cyberpunkbaren eller när din klon är försenad till ett möte? Ange hur många minuter du har över och påbörja läsäventyret. Appen innehåller sju noveller från Sveriges bästa SF-författare samt ett utdrag från Karin Tidbecks hyllade roman Amatka. Dessutom: extra upplevelser och det senaste från SF-världen. När texterna i appen är slut guidas du enkelt vidare till mer svindlande läsning.

* Innehåller sju noveller, bl.a. KG Johanssons vinnarbidrag i SF-bokhandelns och MIX förlags novelltävling 2013, samt ett romanutdrag.

* Bland författarna återfinns Johan Frick, Jorun Modén, Oskar Källner, Maria Küchen och Anders Åslund.

* Fungerar på iPhone, iPad, och iPod touch

* Dela dina läsupplevelser via mejl, Facebook eller Twitter”

Dagarna svindlar förbi med skrivande och strövtåg till kolonilotten och stränderna, och jag passar på att önska er samma skaparglädje som jag varje kväll ser hos min åttaåring när hon kryper upp i sängen med en penna och en skrivbok klädd i rosa fuskpäls.

Mer om dötidapparna på Mix förlag (som är Bonnierförlagens satsning på crossover och digitala noveller) : www.mixforlag.se/dotid/#.UekyIo3JR0g

Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *