distanskurser,  författardrömmar,  författarkurser,  skrivarkurser

Varmt tack för alla fina recensioner!

La_liseuse”Tack snälla för en proffsigt upplagd, pedagogisk och inspirerande kurs! Joruns varma engagemang och klara blick för skrivandets alla delar har varit toppen! Jag kan varmt rekommendera andra att gå kursen och göra verklighet av sina drömmar. Anmälde mig genast till kurs två! Jag har fått in skrivrutiner och det är det som behövs för att skriva. Än en gång stort TACK!” Åsa
fiveyellowstars
.
.
”Under både kurs 1 och 2 har jag lärt mig mer om författarskap än jag ens anade fanns att lära. Tack vare Joruns kurs har mitt skrivande förbättrats avsevärt.” Robert
fiveyellowstars
.
.

”Mycket lärorik kurs med brett innehåll. Vi gick igenom allt från berättarteknik, stilanalys, gestaltning till karaktärsanalys för att nämna några områden och fick roliga övningar därtill. Dessutom kryddades kursen med tips på hur man får inspiration, förbättrar grammatik, och mycket mer. Jorun är proffsig och engagerad. Kursen är väl strukturerad.” Daniella fiveyellowstars

.
”Jag har haft förmånen att få delta i Författarkurs 1 på Södermalm i Stockholm och Författarkurs 2 intensiv i Älta under våren. Båda kurserna var väldigt givande. Jorun är en lyhörd och omtänksam kursledare som skräddarsyr utbildningen så att den passar alla deltagares behov/önskemål. Lokalen på Söder är lite trång men den funkar. I Älta var lokalerna toppen.” Rolffiveyellowstars

.
”Jorun har varit min lärare under alla 3 av hennes distanskurser för nya som gamla författare, och man kan helt enkelt inte hoppas på en bättre ledare inom detta område! Hur trevlig, omtänksam och vägledande som helt 😀
Rekommenderar hennes kurser starkt!” Elizfiveyellowstars

LÄS ALLA RECENSIONER HÄR

.
Tusen tack till alla fantastiska kursdeltagare – det är ett nöje att få jobba med er! Jag hoppas att vi ses igen i nya konstellationer och önskar er en underbar skrivsommar … håll utkik på den här sidan och på Facebook.

Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *