författardrömmar,  inspiration,  läsa

Mindfulness för författare & Gör en vändning i Tidningen Skriva

Tidningen Skriva landade precis i brevlådan med en doft att trycksvärta och inspiration. Bidrar med  ”Mindfulness för författare” (inklusive 5 skrivövningar att testa på egen hand) och ”Skapa en vändning” med Maria Ernestam som just nu är aktuell med sin roman Marionetternas döttrar. Maria Ernestam är en mästare på att skapa vändningar och du får också tips på hur du bygger en egen twist i din berättelse.  Jag ser också fram emot att få läsa Skrivas barnboksspecial, 10 snabba lösningar på 10 romanproblem och intervjun med Sara Kadefors.

Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *