berättarknep,  inspiration,  yrkesförfattare

Vässa din berättarstruktur

Tre av mina husgudar i samma intervju: Christoffer Vogler, James Scott Bell och Donald Maas… och ämnet är berättarstruktur. Massor av guldkorn för att skriva historier utöver det vanliga: http://www.writersdigest.com/whats-new/donald-maass-james-scott-bell-and-christopher-vogler-discuss-story-structure?et_mid=517416&rid=232764323

Du får veta vad som skiljer en odödlig arketyp från en paranormal sötnos, knep för att skapa starkare drama, hur dina karaktärer blir än mer fascinerande och vilken dimension inom berättandet som var och en anser är viktigast.

Christoffer Vogler, James Scott Bell och Donald Maas kommer att sammanstråla i Houston, Texas den 3 – 6 november för att dela med sig av sina hemligheter under Story Master Workshop, men du kan också söka efter deras böcker på Adlibris eller Amazon.

Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *