inspiration

Sagoblå svindel

En sagoblå bäck av förgätmigej ringlar rakt ut i havet och in i min själ. Har precis kommit tillbaka från en vecka på Island och är så nostalgisk att vanligt diskvatten påminner mig om varma utomhusbad. Mailboxen har svämmat över, det är skolstart för barnen, texter ska läsas och manus redigeras men jag står med ena foten på en karg vulkanö och drar i mig sval sol, ilande vindar och svindlande vyer.

Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *