Handbok för frilansar och författare

FrilanshandbokenHar precis beställt nyutkomna Frilanshandboken av Mikael Bergling och Fredrik Nejman. En bok för frilansare av alla de slag, från författare till fotografer och journalister, både nykläckta och veteraner. Ekonomi kanske inte är det första du tänker på när du drömmer om att bli författare, men i den här boken utlovas strategier för att ta betalt, sköta dina finanser som småföretagare och hålla koll på din upphovsrätt. Dessutom ingår råd från journalister och redaktörer,  samt guider till stipendier, organisationer och vidareutbildningar och mallar för avtal inom branschen. Ska bli intressant att läsa en bok om företagande och yrkesliv riktad just till författare och andra frilansar.

Share

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *