Evenemang för författare och bokslukare

Får ofta höra från deltagare på mina författarkurser att det vore kul att hämta inspiration på bokträffar och författaraftnar. På http://1av3.se/events finns något så underbart som en evenemangskalender med målgruppen författare (aspirerande såväl som yrkesförfattare) och bokslukare. Just nu pågår till exempel Stora bokbytardagen, så bär gärna med dig en bok du vill byta bort fram till i morgon den 20 maj vid midnatt. När du ser någon annan som bär en bok du är intresserad av, eller som du skulle vilja prata lite med, går du fram och ber att få byta. I Falun börjar Läsfrestivalen i morgon, en bokfestival tillägnad barn. Är du i Sundsvall den 25 maj kan du gå på deckarförfattaren Jonas Moströms releaseparty på Bokia, medan Jönköpingsbon kan passa på att gå på bokförlaget DuoDitos bokscen den 31 maj för att botanisera bland nyheter. Vill du träffa nya läsvänner online eller recensera en bok du läst, finns Bokcirklar.se.

Share

1 svar på ”Evenemang för författare och bokslukare

  1. Hej Jorun!
    Nu börjar 1av3 med att visa vilka bloggar som skriver om oss 🙂 Kolla i vänstra menyn en bit ner, där finns en länk till din blogg nu. Bra, va?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *