författardrömmar,  författarkurser,  skrivtid

Test: passar du att bli författare?

Du vet att du borde sitta och skriva i stället för att läsa det här inlägget. Är du trots allt nyfiken på om du passar för författaryrket kan du göra Holly Lisles roliga och samtidigt ganska belysande test om vilka prioriteringar författarämnen brukar ha. Min favorit är fråga nummer 8:
”Du tror att den största fördelen med att vara författare är:
A. Pengar och berömmelse
B. Flexibla arbetstider
C. Kreativ kontroll och få vara din egen chef
D. Skrivandet”

Läs hela testet här (på engelska).

Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *