författardrömmar

Författarvantar – rädda handlederna!

Jag älskar halvvantar och har precis fått ett helt underbart par från Teresia, en kursdeltagare som både skriver och stickar i en alldeles unik stil. Kika in på Teresias hemsida StickiStäv för att se fler handgjorda författarvantar och stickade plagg! Ömma handleder är ett vanligt problem för författare , så jag har ofta handledsmuffar på. Har hört och läst att Camilla Läckberg fäster en linjal vid handlederna när de börjar protestera, men jag kör med halvvantar och träning i olika former (ja det måste jag också blogga om någon gång).  Halvvantarna är perfekt ute i vårkylan också, när man plötsligt måste anteckna något…

Print Friendly, PDF & Email
Share

Jag heter Jorun och jobbar som författare, leder skrivkurser och frilansar. Som trebarnsmamma har jag en hel del knep och erfarenheter kring hur man skapar skrivtid och prioriterar. Jag brinner också för skrivandet som hantverk, från idéer och berättarknep till den magi som uppstår när karaktärerna får ett eget liv och berättelsen tar över.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *